Wie ben ik

Ik ben Cindy Koolhoven, 37 jaar geboren en getogen in Delft. Getrouwd en moeder van een zoon en dochter. In 2011 met de basisopleiding pedicure begonnen en deze afgerond in 2013. Hierna gelijk doorgegaan met de opleiding medisch pedicure om zo nog meer te weten te komen waar klachten vandaan komen en hoe deze te behandelen. Hierdoor weet ik nog beter waar ik mee bezig ben en wat hieraan gedaan kan worden.

Mijn passie is het verzorgen van de voeten van mensen met voetklachten. De dankbaarheid die je ervoor terug krijgt als ze van hun voetproblemen afkomen of dat deze verminderen door de behandeling en het advies is geweldig. Hier wil ik bovenuit steken, als ik bij u ben geweest wil ik u achterlaten met een tevreden gevoel, de behandeling is persoonlijk op u afgestemd, rekening houdend met de gezondheid, medische geschiedenis en hoe deze nu is en met de persoonlijke wensen.

Om als zelfstandige te gaan werken heeft als reden dat er op deze manier gewerkt kan worden volgens richtlijnen van de branche, wetten en regels. Zo kan ik zelf besluiten hoe elke behandeling eruit komt te zien en hoeveel tijd dit kost. In de veel bedrijven leggen ze afwijkende regels en tijdsdruk op waardoor je niet op de goede manier een behandeling kan uitvoeren. Dit heb ik nu volledig zelf in de hand. Voor mij geld dat een behandeling preventief, voorkomend, verzorgene en adviserend is. Daarnaast staat hygiƫne hoog in het vaandel.